Project- en adviesbureau voor (semi-)publieke sector

Met momenteel 29 lopende projecten


Beschrijving

Het bedrijf is 4,5 jaar geleden opgericht door de huidige eigenaren en is gevestigd in West-Nederland, maar heeft klanten in heel Nederland. Tot dit jaar is het bedrijf alleen maar autonoom gegroeid. Dit jaar is actief ingezet op sales-activiteiten en dit heeft geresulteerd in een aanzienlijke omzet en winst groei.

Bijzonderheden
Het bedrijf richt zich voornamelijk op de publieke sector. De projecten worden geleid met een eigen ontwikkelde projectmanagement-methode.  

Kerncijfers
Voor 2020 wordt er een omzet verwacht van ruim € 740.000 met een Ebitda van € 155.000. De verwachting is dat er eind 2021 een omzet is gerealiseerd van € 1.000.000 met een EBITDA van € 252.000.

Producten en diensten
Het bedrijf helpt organisaties in de publieke sector te verbeteren, veranderen en te vernieuwen. Door ondernemende slagkracht te bieden in projecten zorgt de onderneming voor maximaal resultaat.

Rollen
De rollen kunnen heel divers zijn van werken als projectmanager, trekker, aanjager, ondersteuner. Het bedrijf gebruikt hiervoor de eigen methodiek. Hiermee is de onderneming zeer onderscheidend in de markt. Met elementen van projectmatig werken.

Lean Startup en Scrum
Lean Startup en Scrum bereikt de onderneming binnen afzienbare tijd mijlpalen en concrete resultaten met maximale impact. Ook volgen bedrijven, instellingen, etc. workshops over deze methode zodat zij hiermee kunnen werken. 

Lopende projecten
Op dit moment wordt er gewerkt aan 29 projecten. Hiervan lopen er 21 door in 2021. In 2020 zijn er 19 projecten afgerond.

Klanten
De klantenkring is zeer divers maar voornamelijk binnen de publieke sector. Bijvoorbeeld bij de overheid, onderwijs, zorg en welzijn, etc. Daarnaast zijn veel klanten terugkerend.

Personeel
Op dit moment zijn naast een van de eigenaren 14 medewerkers in dienst bij het bedrijf. Dit zijn allemaal young professionals. De gemiddelde leeftijd is 28 jaar. Op vrijdag zijn zij actief met het runnen van de organisatie en om zichzelf samen te verbeteren. Naast de 14 medewerkers is er nog een stagiaire en een externe accountant.

Vraagprijs
De vraagprijs is € 625.000 inclusief een eigen vermogen van € 80.000 voor alle aandelen van de B.V.

Omzet

€ 740.000

Winst

EBITDA € 155.000

Aantal Fte

11-20

Regio

West Nederland

Sector

Zakelijke dienstverlening, Overig

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29562

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!