De TikTok van de hotelsector

Vervanger van geschreven hotelreviews

Vervanger van saaie geschreven hotelreviews. Ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 5.000.000
FTE 6-10
Beschrijving

Het aangeboden bedrijf heeft een realityvideo-platform voor reviews in de hotelsector ontwikkeld.

Gevraagd
Er wordt EUR 150.000 gevraagd om een klein deel van de equity van het bedrijf in tokens om te zetten en deze tokens vervolgens via influencers te verkopen, waardoor een leverage van ongeveer 800% wordt verwacht.

Partnerships
De oplossing verbindt de hotelsector met de gasten, door middel van korte reality Travel vlogs. Het bedrijf heeft LOI's ondertekend met high-profile ketens als: Marriott Hotels, Sheraton, IHG, Le Grand Savoy, Hilton Worldwide en Hilton F&B Global, Princess Resorts, Crescent Hotel & Resorts, Cycas Hospitality, Interstate (nu Aimbridge Hospitality), Shiva Hotels, Michels & Taylor.

Marktkansen
Het probleem waarmee reizigers en de horeca te maken hebben: 92% van de social media-gebruikers wordt beïnvloed door reisvlogs, waarbij 72% van bestemming verandert na het zien van een vlog. Daarnaast heeft de Hospitality sector geen enkelvoudig kader waarin het echte video vlogs kan creëren. Nu gecommercialiseerde marketingvlogs aan waarde inboeten, is de hospitality sector op zoek naar een fundamentele verandering.

Product
De oplossing is als volgt: de app van het bedrijf geeft de hospitality sector een platform waar gasten korte vlogs kunnen maken om de voorzieningen/services te laten zien. De self-marketing app stelt de horeca in staat om direct in contact te komen met reizigers zonder de noodzaak van een 3rd party boekingssysteem. Daarnaast kunnen reizigers video reviews achterlaten en de app gebruiken om direct te communiceren met de gewenste bestemming. Het bedrijf verstoort de traditionele booking engines met een 0% commissie model op boekingen en stelt de hotelsector in staat om de controle terug te krijgen. Het platform stelt de hotels in staat om de clip eerst te beoordelen voordat deze wordt gepubliceerd.

Het bedrijf
Het bedrijf is opgericht in 2018 en de oprichters zijn trots op meer dan 35 jaar Hospitality ervaring in het werken met wereldleidende merken en een netwerk van senior beslissers. Het platform is volledig operationeel, de inkomsten zijn gebaseerd op 5.000.000 listings, dat wordt bereikt na de investering.

Brookz Sectormonitor IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling jou bij helpen.

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 5.000.000
FTE 6-10