Zoekt coöperatieve consultants

Recruitment concept ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 120.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

21-50

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30446

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Het recruitmentbureau is een specialist in het werven & selecteren en detacheren van professionals op HBO- en WO-niveau. De klanten komen uit diverse branches en bestaan uit zowel (grote) MKB-bedrijven als vele multinationals. Gezocht wordt naar coöperatieve consultants in de regio's Noord-Brabant en Limburg.

Nieuwe koers
In mei 2014 heeft dit bedrijf succesvol gekozen voor een nieuwe koers: anders werken, samen groeien. Dit resulteert in een nieuwe marktbenadering welke is gestoeld op de kernwoorden ‘vrijheid, verantwoordelijkheid en synergie’. Je werkt vanuit intrinsieke motivatie en dus vanuit je kracht. Dit alles is afgestemd op de geest van deze tijd.

Concept
Binnen dit recruitment-concept ben je mede-eigenaar van de coöperatie en eigenaar van je cel. Dit betekent dat je mede verantwoordelijk bent voor de bepaling van de koers, strategie en de financiën van de totale organisatie. Proactief meedenken en betrokken zijn binnen de coöperatie is vereist. Dit recruitment concept is een netwerkorganisatie c.q. coöperatie waarin alle faciliteiten georganiseerd zijn die jij nodig hebt om als consultant professioneel je werk te kunnen doen. Dit alles is bedoeld om een kwalitatieve, creatieve, flexibele en prestatieafhankelijke dienst te kunnen verlenen naar zowel klant als kandidaat.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.