Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Recruitment concept zoekt coöperatieve consultants

Coöperatief werving & selectie concept voor HBO & WO


Beschrijving

Het recruitment bureau is een specialist in het werven & selecteren en detacheren van professionals op HBO en WO niveau. De klanten komen uit diverse branches en bestaan uit zowel (grote) MKB-bedrijven als vele  multinationals. Gezocht wordt naar coöperatieve consultants in de regio's Noord-Brabant en Limburg.

Nieuwe koers
In mei 2014 heeft dit bedrijf succesvol gekozen voor een nieuwe koers: anders werken, samen groeien. Dit resulteert in een nieuwe marktbenadering welke is gestoeld op de kernwoorden ‘vrijheid, verantwoordelijkheid en synergie’. Je werkt vanuit intrinsieke motivatie en dus vanuit je kracht. Dit alles is afgestemd op de geest van deze tijd.

Concept
Binnen dit recruitment concept ben je mede eigenaar van de coöperatie en eigenaar van je cel. Dit betekent dat je mede verantwoordelijk bent voor de bepaling van de koers, strategie en de financiën van de totale organisatie. Proactief meedenken en betrokken zijn binnen de coöperatie is vereist. Dit recruitment concept is een netwerkorganisatie c.q. coöperatie waarin alle faciliteiten georganiseerd zijn die jij nodig hebt om als consultant professioneel je werk te kunnen doen. Dit alles is bedoeld om een kwalitatieve, creatieve, flexibele en prestatieafhankelijke dienst te kunnen verlenen naar zowel klant als kandidaat.

Omzet
€ 120,000
Winst
Nettowinst € 70,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Zuid Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#22334
Rechtsvorm
Anders