Gespecialiseerd in branches vastgoed en makelaardij

Recruitmentspecialist in de branche Vastgoed & Makelaardij en staat bekend als professionele en aangename samenwerkingspartner. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 300.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29877

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is een recruitmentspecialist in de branche vastgoed & makelaardij en staat bekend als professionele en aangename samenwerkingspartner. 

Bijzonderheden
Er zijn geen langlopende verplichtingen als huur en dergelijke, het algehele kostenniveau is dus laag, zodat een goede ondernemersbeloning wordt gerealiseerd en er veel flexibiliteit is voor een nieuwe eigenaar. De huidige eigenaren hebben een landelijk bekend merk gerealiseerd, met een stabiele set opdrachtgevers en een goed gevulde opdrachtportefeuille.

Groeipotentie
De organisatie is nu aanbeland bij een volgende fase, waarin continuering en stabiele uitbouw van de dienstverlening aan de orde is. En er is zeker nog meer dan voldoende groei- en ontwikkelpotentieel aanwezig voor de nieuwe eigenaar om te benutten. 

Profiel koper
Het bedrijf is interessant voor bestaande recruitmentorganisaties, die de branche vastgoed & makelaardij als een waardevolle aanvulling op hun dienstverlening zien. Hierbij kan gedacht worden aan integratie van de onderneming in een bestaande onderneming - met of zonder rol voor de huidige eigenaren. Ook voor een ondernemer, die graag een vliegende start in deze branche wil maken, is deze onderneming een interessant alternatief. 

Transactievorm
De huidige eigenaren staan sowieso een warme overdracht voor, zodat de bestaande opdrachtgevers continuïteit in de dienstverlening ervaren en de nieuwe eigenaar maximaal succesvol zal zijn. 

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.