Reisaanbieder buitensporten voor jongeren

Wintersportactiviteiten en stedentrips


Beschrijving

De onderneming richt zich op het aanbieden van reizen op het gebied van outdoor-, wintersportactiviteiten en stedentrips voor jongeren. Hoewel de aanvragen voor de wintersportactiviteiten voor begin 2021 momenteel ‘on hold’ staan, staat het team in de startblokken w.b. het aanbieden van de outdooractiviteiten.

Bijzonderheden
Deze staan gepland in het voorjaar (april/mei) en het zomerseizoen van 2021. Er is een breed scala aan bestemmingen en reisformules. De onderneming beschikt over eigen terreinen, installaties en materiaal.

Kerncijfers
De onderneming laat al jaren een omzetgroei zien en realiseerde een omzet van € 4,9 miljoen in 2019 met een (genormaliseerde) EBITDA van 5%. 

Invloed corona
De uitbraak van het coronavirus heeft grote invloed op de activiteiten in 2020, maar heeft de onderneming niet doen wankelen. Veel perspectief is aanwezig voor het organiseren van de outdooractiviteiten in 2021.  

Personeel
Een professioneel en ervaren team van vaste medewerkers en een grote pool van gekwalificeerde instructeurs draagt zorg voor een veilig en goed geregeld reis, verblijfs en activiteitenprogramma.

Doelgroep
De onderneming richt zich specifiek op jongeren.

Marktleider
Dankzij de unieke formule en de volledige ontzorging is de onderneming één van de marktleiders in outdoor- en wintersportactiviteiten in Nederland geworden.

Locatie
De onderneming is gevestigd in de Randstad.

Transactievorm
Het betreft een aandelentransactie. De koopprijs is nader overeen te komen, waarbij vastgoed eventueel gehuurd kan worden.

Profiel koper
De kandidaat-koper is bij voorkeur een solide speler in de reisbranche. Om zich te kwalificeren dient een kandidaat-koper over voldoende eigen middelen te beschikken.

Omzet

€ 4.900.000

Aantal Fte

11-20

Regio

Midden Nederland

Sector

Horeca, toerisme & recreatie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29399

Online Kerstshow | 3 dec | 15.30 uur

Online Kerstshow

Programma

Kijk donderdag 3 december van 15.30 - 17.00 uur naar de online Kerstshow van Brookz & Dealsuite. De ultieme afsluiting van een bijzonder overnamejaar!

  • Top 10 mooiste MKB-deals
  • Outlook 2021
  • Column Robert De Boeck
  • Lancering Brookz 500
  • Bekendmaking winnaars F&O Awards
Schrijf je in!