Reisaanbieder buitensporten voor jongeren

Wintersportactiviteiten en stedentrips
Buitensport reizen voor jongeren gericht op wintersportactiviteiten en stedentrips ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 4.900.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29399

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming richt zich op het aanbieden van reizen op het gebied van outdoor-, wintersportactiviteiten en stedentrips voor jongeren. Hoewel de aanvragen voor de wintersportactiviteiten voor begin 2021 momenteel ‘on hold’ staan, staat het team in de startblokken w.b. het aanbieden van de outdooractiviteiten.

Bijzonderheden
Deze staan gepland in het voorjaar (april/mei) en het zomerseizoen van 2021. Er is een breed scala aan bestemmingen en reisformules. De onderneming beschikt over eigen terreinen, installaties en materiaal.

Kerncijfers
De onderneming laat al jaren een omzetgroei zien en realiseerde een omzet van € 4,9 miljoen in 2019 met een (genormaliseerde) EBITDA van 5%. 

Invloed corona
De uitbraak van het coronavirus heeft grote invloed op de activiteiten in 2020, maar heeft de onderneming niet doen wankelen. Veel perspectief is aanwezig voor het organiseren van de outdooractiviteiten in 2021.  

Personeel
Een professioneel en ervaren team van vaste medewerkers en een grote pool van gekwalificeerde instructeurs draagt zorg voor een veilig en goed geregeld reis, verblijfs en activiteitenprogramma.

Doelgroep
De onderneming richt zich specifiek op jongeren.

Marktleider
Dankzij de unieke formule en de volledige ontzorging is de onderneming één van de marktleiders in outdoor- en wintersportactiviteiten in Nederland geworden.

Locatie
De onderneming is gevestigd in de Randstad.

Transactievorm
Het betreft een aandelentransactie. De koopprijs is nader overeen te komen, waarbij vastgoed eventueel gehuurd kan worden.

Profiel koper
De kandidaat-koper is bij voorkeur een solide speler in de reisbranche. Om zich te kwalificeren dient een kandidaat-koper over voldoende eigen middelen te beschikken.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!