Reparatiebedrijf actief in automotive

Met groot B2C- en B2B-netwerk
een universeel reparatiebedrijf voor de automotive sector met groot B2C en B2B netwerk. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 545.000

EBITDA

EBITDA € 80.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

Automotive, transport & logistiek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29939

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming betreft een universeel reparatiebedrijf voor de automotive-sector. Het bedrijf heeft een groot netwerk van zowel particuliere als zakelijke klanten en er worden (bestel-)auto’s van alle merken gerepareerd.

Locatie
De onderneming is gevestigd op een A-locatie in Noord-Nederland. De werkzaamheden worden vanuit een huurlocatie uitgevoerd.

Bedrijfsvoering
De eigenaar met parttime meewerkende partner hebben een vennootschap onder firma met een werkmaatschappij. De V.O.F. huurt de inventaris van de holding.

Medewerkers
De eigenaar samen met zijn parttime partner hebben 4 FTE in de werkplaats.

Omzet
De onderneming is volwassen en heeft een stabiele omzet van circa € 550K. De gemiddelde EBITDA is € 80K. Na correctie van de over te nemen inventaris die nu van de holding wordt gehuurd, is de EBITDA € 145K. De onderneming heeft over het coronajaar 2020 dezelfde omzet als het jaar 2019 weten te realiseren.

Reden verkoop
De kinderen van de eigenaar ambiëren een carrière in andere bedrijfstakken. De eigenaar wil het wat rustig aan gaan doen en meer tijd voor zijn hobby’s creëren.

Profiel koper
Dit object is voornamelijk interessant voor een MBI-kandidaat of een strategische koper als aanvulling op de bestaande activiteiten.

Aangeboden belang
De beoogde transactie betreft 100% van de aandelen in de werkmaatschappij, waarbij alle bedrijfsgebonden inventaris van de holding ook worden verkocht.

De vraagprijs
Voor de aandelen van de werkmaatschappij is cash & debt free bepaald op € 525.000,-. Verkoper is bereid tot een warme overdracht. De duur van deze overdracht zal in samenspraak met koper worden vastgesteld.

Geheimhoudingsverklaring
Na ondertekening van een NDA is voor serieus geïnteresseerden nadere informatie beschikbaar. 

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!