Reparatiebedrijf motoronderdelen

Gespecialiseerd in industrie, landbouw, automotive en scheepvaart
De onderneming is een gespecialiseerd reparatiebedrijf voor de automotive, industrie, landbouw en scheepvaartsector. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 800.000

EBITDA

EBITDA € 65.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

Automotive, transport & logistiek
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29940

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is een gespecialiseerd reparatiebedrijf voor de automotive, industrie, landbouw en scheepvaartsector. Voor een groot netwerk van zakelijke klanten worden motoronderdelen gediagnosticeerd en gerepareerd.

Locatie
De onderneming is op een centrale locatie in Noord-Nederland gevestigd. De werkzaamheden worden vanuit een huurlocatie uitgevoerd.

Medewerkers
De onderneming betreft een besloten vennootschap waarin door 6 FTE actief zijn.

Reden verkoop
De kinderen van de eigenaar ambiëren een carrière in andere bedrijfstakken. De eigenaar wil het wat rustig aan gaan doen en nadert de pensioengerechtigde leeftijd.

Omzet
De onderneming is volwassen en heeft een stabiele genormaliseerde omzet van circa € 800K. De gemiddelde EBITDA is € 65K. De onderneming heeft over het coronajaar 2020 28% omzetverlies geleden. In de jaren ervoor was het omzetniveau stabiel.

Profiel koper
Dit object is voornamelijk interessant voor een MBI-kandidaat of een strategische koper als aanvulling op de bestaande activiteiten.

Aangeboden belang
De beoogde transactie betreft 100% van de aandelen in de werkmaatschappij.

De vraagprijs
Voor de aandelen van de werkmaatschappij is cash & debt free bepaald op € 400.000,-.

Transitie
Verkoper is bereid tot een warme overdracht. De duur van deze overdracht zal in samenspraak met koper worden vastgesteld. Na ondertekening van een NDA is voor serieus geïnteresseerden nadere informatie beschikbaar.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!