Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Reseller van nieuwe en gebruikte auto-onderdelen

Het assortiment omvat ruim 8.000 unieke onderdelen


Beschrijving

De aangeboden onderneming is een reseller van nieuwe en gebruikte onderdelen van een gerenommeerd automerk. Gezien het ruime assortiment is de Onderneming in staat iedere klant te allen tijde en zeer snel te bedienen. Dit maakt de Onderneming uniek ten opzichte van haar concurrenten.

Bijzonderheden
De verkoop van de onderdelen vindt plaats via de webshop en worden wereldwijd verstuurd naar haar klanten (zowel B2B als B2C). Hierdoor heeft de Onderneming een goede klanten spreiding: de cumulatieve klanten top-10 is verantwoordelijk voor circa 20% van de totale omzet.

Investering
Recentelijk heeft de onderneming geïnvesteerd in een state-of-the-art voorraadsysteem waardoor de interne logistieke processen sterk zijn verbeterd en (toekomstige) kostenbesparingen worden gerealiseerd. Ook op dit gebied loopt de Onderneming voor op haar concurrentie.

Personeel
Bij de Onderneming zijn 8 medewerkers (5,2 FTE) werkzaam, exclusief de huidige CEO. Dit stelt de organisatie in staat om snel te schakelen.

Kerncijfers
De omzet is sinds 2015 gemiddeld met 17% per jaar toegenomen en bedraagt momenteel ruim € 2,1 miljoen. Ook de bijbehorende EBITDA marge is in deze jaren steeds toegenomen en bedraagt nu zo'n 22% van de omzet.

Omzet
€ 2,200,000
Winst
EBITDA € 475,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Locatie anoniem
Sector
Automotive, transport & logistiek, IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27641
Rechtsvorm
B.V.