Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Restaurant in buitengebied regio Zwolle

All-you-can-eat buffet concept


Beschrijving

Restaurant

In het groene en afwisselende buitengebied is dit buffetrestaurant gelegen. Mede door de centrale ligging ten opzichte van plaatsen als Zwolle, Dalfsen en Ommen, heeft het bedrijf de afgelopen jaren regionale bekendheid verworven. Menig particuliere gast weet op  vrijdag-, zaterdag- of zondagavond, de weg naar dit gezellige bedrijf te vinden.

Concept
Er wordt een all-you-can-eat buffet concept gehanteerd. Gasten betalen € 27,50 per persoon voor en uitgebreid koud en warm buffet, inclusief dessert buffet. De gerechten worden veelal huisgemaakt, waarbij de wisselende seizoenen een belangrijke rol spelen.

Indeling
Het restaurant beschikt over circa 50 zitplaatsen. Het mooi aangelegde terras, welke aan de achterzijde is gelegen, beschikt over circa 25 zitplaatsen. Op de eerste en tweede verdieping is de bedrijfswoning gelegen. Deze heeft een eigen entree en beschikt naast een woonkamer over 7 (slaap) kamers en een badkamer.

Mogelijkheden
De mogelijkheid bestaat om de horecabestemming die het perceel thans heeft, te wijzigen naar de bestemming ‘Wonen’. Hierdoor kan het object geheel geschikt worden gemaakt  voor permanente bewoning. Het ruime pand, tezamen met een perceel oppervlakte van 1.091 m2, biedt legio mogelijkheden. Te denken valt aan een kantoor aan huis,  praktijkruimte of gezellige B&B.

Vraagprijs

  • Vraagprijs € 350.000,= k.k.
  • Registergoed en bedrijfsexploitatie bestaande uit de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, goodwill en website.
Regio
Oost Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Profielnummer
#27074