Gevestigd in een prachtig monumentaal pand

gevestigd in een prachtig monumentaal pand gelegen aan de Gedempte Oude Gracht op de hoek nabij de Raaks. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 150.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

West Nederland

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#28759

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Dit restaurant/eetcafé is gevestigd in een prachtig monumentaal pand gelegen aan de Gedempte Oude Gracht op de hoek nabij de Raaks.

Bijzonderheden
Deze centrale ligging in de directe omgeving van diverse winkel- en horecabedrijven, het Stadhuis van Haarlem en de parkeergarage De Raaks zorgt voor een continuïteit aan passantenstroom.

Faciliteiten
Het restaurant/eetcafé is in het middengedeelte voorzien van een ruime bar met daartegenover een compacte keuken. In het voor- en achtergedeelte zijn in totaal 45 zitplaatsen aanwezig en op terras zijn ook nog eens 16 zitplaatsen.

Vergunningen
Alle vergunningen zijn aanwezig, er behoeft geen personeel overgenomen te worden.

Locatie
Deze locatie is zeer geschikt voor lunch en diner.

Reden verkoop
Helaas moet onze opdrachtgever de zaak wegens gezondheidsreden verkopen, voor u als ondernemer (stel) een kans, om dit gunstig gelegen horecabedrijf te kunnen starten.

Vraagprijs
De vraagprijs voor overname inventaris/goodwill bedraagt € 49.500,-.

Huur
Huur bedraagt momenteel € 2.943,-- excl. btw per maand.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.