Gelegen in de Sean Reap provincie

De rubber plantage is gevestigd in de Sean Reap provincie in Cambodja. De jonge plantage heeft een grootte van 64 hectare grond. Neem contact op via Brookz

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Noord Cambodja

SECTOR

Agri & food

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25114

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De rubber plantage is gevestigd in de Sean Reap provincie in Cambodja. De jonge plantage heeft een grootte van 64 hectare grond en het bevat verschillende typen rubberkloons. In totaal bevat het zo'n 35.500 rubberbomen. 

Bijzonderheden
Er is een geplaveide weg in het midden van de plantage en de omheining is bezet met robuuste hekken. 

Vestiging
De eigenaar heeft een ruim huis op het terrein gebouwd welke zeven slaapkamers, drie badkamers een grote keuken heeft. De energie wordt opgewekt door zonnepanelen. 

Materialen
Er zijn 6 tractors aanwezig, een pickup truck en een vrachtwagen die tot 2,5 ton aan rubber kan vervoeren. Ook zijn de nodige gereedschappen reeds aanwezig. 

Inventaris
De aangeboden inventaris zijn de rubberplantage (64 hectare, de materialen en het huis op het terrein. 

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.