Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

RVS/Aluminium constructie en canvas productiebedrijf

Voor o.a de mega yacht industrie, actief in de B2B/B2C markt


Beschrijving

Het bedrijf heeft twee afdelingen, een RVS/aluminium constructie werkplaats en een zeilmakerij. Wij engineeren en produceren high quality custom products voor voornamelijk de mega yacht industrie.

Bijzonderheden
De productie varieert van hoogwaardige RVS 316 hoogglans gepolijste producten tot volledige stoffering en covering. Onderneming heeft een eigen lijn aan producten zoals bijvoorbeeld custom made fenderhaken.

Klanten
Onze klanten zijn voornamelijk gerenommeerde werven in Nederland en ons werkgebied bestrijkt geheel Europa. Wij beschikken over een ervaren en enthousiast team van medewerkers. Naast de mega yacht industrie leveren wij ook aan bijvoorbeeld toeleveranciers van de brandweer, scholen, kinderdagverblijven, bouwmarkten, industrie, off-shore en binnenvaart. Ook particuliere klanten weten ons te vinden voor het maken en ontwerpen van bijvoorbeeld veranda-zeilen, loungeset kussens, aanhanger afdekzeilen etc.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 1,150,000
Winst
€ 60,000
Aantal FTE
6-10
Regio
West Nederland
Sector
Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25960
Rechtsvorm
B.V.