SaaS-pakket voor verkopers Bol.com

Volledig geautomatiseerd: van aanmelding tot facturatie


Beschrijving

Het online platform is in 2018 opgericht en biedt voor verkopers op Bol.com een unieke manier om verkopen te stimuleren. Op basis van een aantal verschillende abonnementsvormen kan de (B2B) klant bepalen welke functies hij tot zijn beschikking wil hebben. Van aanmelding tot facturatie, alles verloopt volledig geautomatiseerd en met meer dan de helft van de actieve klanten is nog nooit enige vorm van contact geweest.

Bijzonderheden
Het verloop van betalende klanten is minimaal: eenmaal klant, eigenlijk altijd klant. De software doet wat hij hoort te doen, is voorzien van een scala aan uitbreidingen en functies en creëert vanaf 'dag 1' het gevoel dat het onmisbaar is bij de verkoop.

Kerncijfers
De huidige omzet is ruim € 11.000 per maand, waarbij de kosten voor webhosting (ca. € 500), AdWords (€ 200) en chatsysteem (€ 50) al vrijwel sinds de start gelijk zijn gebleven.

Klantensupport
Waar klanten toch vragen hebben dan maken we gebruik van een online knowledgebase waar praktisch alle antwoorden te vinden zijn. Wil een klant toch contact, dan hebben we een chatsysteem. Sinds de start hebben we geen enkele dag gehad waarbij we effectief meer dan 1 uur per dag support hebben moeten leveren.

Potentie
De software heeft enorme potentie en is geschikt voor een forse groei, maar het ontbreekt aan de ervaring en technische kennis (schaalbaarheid) om dit in goede banen te leiden. De AdWords-advertenties zijn nooit geoptimaliseerd, klanten die afhaken in de proefperiode zijn nooit benaderd, uitbreidingen naar andere platformen (Amazon, eBay, etc, zijn nooit ontwikkeld) en daarvoor is iemand nodig die met volle overgave het bedrijf wil overnemen en het echt wil laten groeien.

Omzet

€ 120.000

Winst

EBIT € 110.000

Aantal Fte

1

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

IT, online & e-commerce

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29344

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!