Salarisverwerkingsbureau (Randstad)

Salarisadministraties, beheer van contracten en personeelsverzekeringen


Beschrijving

Een ruim twintig jaar bestaand salarisverwerkingsbureau gevestigd in de Randstad. De onderneming wordt gedreven in de vorm van een Besloten Vennootschap. Het kantoor beschikt over een trouwe klantenkring en kent door duurzame samenwerkingen met accountantskantoren een constante stroom van nieuwe klanten. 

Bijzonderheden
De activiteiten betreffen het voeren van salarisadministraties, beheer van contracten en personeelsverzekeringen en slimme gerichte advisering.

Kerngegevens
De verwachte omzet 2020 is ca. € 650.000. Aantal FTE bedraagt 4,5 (incl. DGA). 

Missie
De missie van de onderneming is om de huisartsenrol te vervullen voor bedrijven op het gebied van álle personeelsaangelegenheden. Het bedrijf doet dit met behulp van de meest geavanceerde geautomatiseerde systemen. Kernbegrippen zijn optimale bereikbaarheid, vertrouwde persoonlijke aandacht gecombineerd met de nieuwste technieken.

Klantenportefeuille
De klantenportefeuille heeft een behoorlijke spreiding: evenredig verdeeld qua branches en geografisch gezien verspreid over het hele land met concentraties in de Randstad. De betalingsmoraal van klanten is zeer goed te noemen. 

Transactievorm
Aandelentransactie, waarbij een adequate overgangsperiode in samenwerking met huidige ondernemer bespreekbaar is.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer vindt het na een periode van ruim 20 jaar de tijd rijp om de focus te gaan richten op andere (ondernemings-)activiteiten.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet

€ 650.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29463

Online Kerstshow | 3 dec | 15.30 uur

Online Kerstshow

Programma

Kijk donderdag 3 december van 15.30 - 17.00 uur naar de online Kerstshow van Brookz & Dealsuite. De ultieme afsluiting van een bijzonder overnamejaar!

  • Top 10 mooiste MKB-deals
  • Outlook 2021
  • Column Robert De Boeck
  • Lancering Brookz 500
  • Bekendmaking winnaars F&O Awards
Schrijf je in!