Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Sanitairspeciaalzaak en tegelzetbedrijf

Structureel winstgevend, groeipotentie, en een goede spreiding B2B en B2C


Beschrijving

De onderneming heeft naast een uitgebreide showroom met diverse showroomopstellingen met sanitaire artikelen, wand- en vloertegels, ook een eigen tegelzetbedrijf.

Kerncijfers
In 2018 is een omzet van ruim € 1.500.000 gerealiseerd met een positief resultaat. Ook 2019 ontwikkelt zich in deze lijn. Het bedrijf is structureel winstgevend. Zowel de particuliere als de zakelijke markt wordt bediend. Er zijn 7 medewerkers in dienst en er wordt gebruik gemaakt van vaste ZZP-ers en oproepkrachten.

Bedrijfspand
De winkel is gevestigd in een huurpand in de regio groot Haaglanden, in totaliteit beschikt men over een bedrijfsoppervlakte van circa 1000 m2 (bestaande uit een circa 700 m2 showroom, kantoorruimte en magazijn/werkplaats met eigen inrit). De totale oppervlakte van de gehele bedrijfslocatie bedraagt 1482 m2 inclusief parkeerplaatsen. De bedrijfslocatie wordt gehuurd, verhuurder is flexibel.

Producten
Het bedrijf kenmerkt zich door een kwalitatieve producten en dienstverlening en korte doorlooptijden.

Reden verkoop
De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger. 

Omzet
€ 1,500,000
Aantal FTE
6-10
Regio
West Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Detailhandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27477
Rechtsvorm
B.V.