Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Schaalbaar online klusjesplatform

Multifunctionele webapplicatie voor het bij elkaar brengen van particulieren


Beschrijving

Software start-up die een schaalbaar online klusjesplatform aanbiedt voor het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Het concept is ontstaan vanuit de potentie en groeimogelijkheden van de deeleconomie. Het platform is voornamelijk bedoeld voor het plaatsen van kleine klusjes en karweitjes (max €250). Het platform staat live en kan bekeken worden op www.anyjobby.nl.

Belangrijke features van het platform zijn:

  • Aanmeld- en inlogsysteem (via Facebook/Linkedin/E-mailadres)
  • Plaatsen van oproepen/advertenties/verzoeken
  • Bied- en reactiesysteem
  • Direct e-mail integratie
  • C2C betalingssysteem
  • Mobiele telefoonnummer verificatie
  • Geïntegreerde chatapplicatie (vergelijkbaar met WhatsApp)
  • Geolocalizatie

De bouw van het platform heeft ruim 3 jaar geduurd en heeft meerdere iteraties & updates ondergaan. Ook is er een first userbase opgebouwd met zowel opdrachtgevers (Jobplaatsers) als opdrachtnemers (Jobbers) van klusjes en/of karweitjes (Jobby’s).

Bijzonderheden 
Initieel gestart in de klusjes en karweitjes (diensten) markt, maar het platform/de IT is vervormbaar en kan dus geplaatst worden in een andere markt of context (huisdieren, (vakantie)huizen, fietsen, bedrijfsmiddelen, (deel)auto’s, etc.).

Reden van verkoop 
De oprichters hebben zelf niet de vaardigheden en skills om het platform naar de volgende fase te brengen. Hun kracht ligt in de uitrol en ontwikkeling van de IT en niet in marketing & sales.

Interessant voor
De oprichters hebben zelf niet de vaardigheden en skills om het platform naar de volgende fase te brengen. Hun kracht ligt in de uitrol en ontwikkeling van de IT en niet in marketing & sales.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 1,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26313
Rechtsvorm
B.V.