Met een ervaren tweede man die de overname zeer goed kan leiden

Schildersbedrijf actief in schilderwerk en totaal vastgoedonderhoud van o.a. bedrijven zoekt een overnamekandidaat. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 2.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

West Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25464

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Schildersbedrijf actief in schilderwerk en totaal vastgoedonderhoud van woningbouwverenigingen, VvE’s, gemeente, scholen en bedrijven is op zoek naar een overnamekandidaat.

Bijzonderheden
De omzet van deze onderneming bedraagt 2 miljoen euro. Het personeelsbestand bestaat uit ca. 15 personen. In het team zit een ervaren tweede man, die het bedrijf na de overname zeer goed kan leiden. De orderportefeuille is goed gevuld en het bedrijf heeft een goede reputatie met veel vaste relaties.

Bereidheid directie
Betrokkenheid van de directie is in onderling overleg na de overname bespreekbaar.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.