Actief als glas-, schilders- en onderhoudsbedrijf

Goed draaiend, allround schildersbedrijf met een omzet van ca. € 0,5 miljoen zoekt een geschikte overnamekandidaat. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 500.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#23819

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Goed draaiend, allround schildersbedrijf met een omzet van ca. € 0,5 miljoen zoekt een geschikte overnamekandidaat. Het bedrijf is actief als glas-, schilders- en onderhoudsbedrijf.

Bijzonderheden
De opdrachtgevers zijn naast particulieren, VvE’s, bedrijven, aannemingsbedrijven en zorginstellingen. Het personeelsbestand bestaat uit twee eigen personeelsleden, aangevuld met flexibel personeel en ZZP’ers. De orderportefeuille is goed gevuld voor ca. 5 maanden en verspreidt over een groot aantal opdrachtgevers. Ook zonder de glaswerkzaamheden is het bedrijf eventueel over te nemen.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.