School communicatie app

App | Top 1 domeinna(a)m(en) | Website | Content


Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een school communicatie app. Hiermee kunnen scholen communiceren naar ouders toe. De unieke UI / UX en de opbouw van de database zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt met de app. Ook kan de website + url worden overgedragen + domeinnamen die er bij horen.

Bijzonderheden
De app is modulair gebouwd in is geschikt voor zowel IOS als voor Google Play. Tevens is de app webbased voor mensen die geen smartphone hebben. De webbased database heeft een koppeling met Json naar de appstores.

Update
Wanneer er een akkoord is, dan zal er een update plaats vinden en daarna kan alles worden overgedragen. De app is extern gebouwd en dit contact kan tevens worden over gedragen.

Onderwijsleveranciers
De communicatie app is uitermate geschikt voor leveranciers aan onderwijs die hun assortiment verder willen uitbreiden of voor iemand die als ondernemer binnen het onderwijs aan de slag wil gaan.

Aantal Fte

1

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

IT, online & e-commerce, Media, reclame & communicatie

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

Geen rechtsvorm

Profielnummer

#28105

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!