School communicatie app

App | Top 1 domeinna(a)m(en) | Website | Content
De unieke UI / UX en de opbouw van de database zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt met de app. Neem contact op via Brookz
OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#28105

RECHTSVORM

Geen rechtsvorm

Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een school communicatie app. Hiermee kunnen scholen communiceren naar ouders toe. De unieke UI / UX en de opbouw van de database zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt met de app. Ook kan de website + url worden overgedragen + domeinnamen die er bij horen.

Bijzonderheden
De app is modulair gebouwd in is geschikt voor zowel IOS als voor Google Play. Tevens is de app webbased voor mensen die geen smartphone hebben. De webbased database heeft een koppeling met Json naar de appstores.

Update
Wanneer er een akkoord is, dan zal er een update plaats vinden en daarna kan alles worden overgedragen. De app is extern gebouwd en dit contact kan tevens worden over gedragen.

Onderwijsleveranciers
De communicatie app is uitermate geschikt voor leveranciers aan onderwijs die hun assortiment verder willen uitbreiden of voor iemand die als ondernemer binnen het onderwijs aan de slag wil gaan.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategie├źn. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.