Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Schoonheidskliniek in huidverbetering, permanente make-up en winkel voor cosmetica

Kliniek met groeipotentie en groot klantenbestand met landelijke dekking


Beschrijving

Het bedrijf behoort tot de top in zijn branche en heeft landelijke nominaties binnengehaald. Via bloggers, BN'ers en televisie is veel bekendheid verworven en nog hierom veel landelijke klandizie krijgt die naar de kliniek in Midden-Nederland komen.

Bijzonderheden
Betreft een bedrijf met groeicapaciteit met de juiste focus en aandacht Bedrijf heeft de potentie tot omzet van minstens 3-5 ton per jaar. Wij hebben een klantenbestand van ruim 5000 klanten. deze worden inclusief adwords account te koop aangeboden. Adwords genereert landelijke boekingen van minstens € 15k. 

Kliniek
De kliniek is zeer gespecialiseerd in huidverbetering en huidanalyses. Zij beschikt over topmerken en apparatuur voor huidtherapeutische behandelingen. Tevens is er samenwerking met artsen voor botox en fillers in onze kliniek. Daarnaast bieden wij op landelijke PMU (permanente make-up) aan op hoog niveau met landelijke bekendheid. Klanten kunnen gratis parkeren voor de deur en er zijn makkelijke verbindingen naar uitvalswegen in Midden-Nederland.

Interessant voor
Het bedrijf is interessant voor franchise organisaties of partijen die de kliniek verder willen exploiteren en laten groeien. 

Vraagprijs
De vraagprijs voor de onderneming wordt in nader overleg vastgesteld. 

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 250,000
Winst
€ 20,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Midden Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26336
Rechtsvorm
B.V.