Schoonheidssalon met winkel

Beauty salon op een A-locatie in Amsterdam-Centrum


Beschrijving

Goedlopende beauty salon met winkelgedeelte in een hippe straat in de Amsterdamse Jordaan. De zaak bestaat 13 jaar en heeft een groot vast klantenbestand. De klanten kunnen terecht voor diverse natuurlijke, huidverbeterende behandelingen, met en zonder apparatuur. Daarnaast wordt veel skincare verkocht van luxe, natuurlijke merken, make-up en bad- en bodyproducten. 

Personeelsbestand
Het personeelsbestand is flexibel met slechts 1 vast contract, 2 tijdelijke contracten en 1 freelancer. Laag verloop. Stuk voor stuk ervaren specialisten, deels met een eigen vaste klantenkring. 

Inventaris
Er zijn 4 strakke behandelcabines en een ruim winkelgedeelte dat daarnaast ook volledig onderkelderd is. De huur is laag omdat het pand eigendom is van een sociale woningcorporatie. Het interieur goed onderhouden en instapklaar.

Interessant voor
Een ideale zaak voor een ondernemer die eventueel wil verhuizen naar de binnenstad van Amsterdam en meteen een klantenbestand kan overnemen, of voor een tweede filiaal op een plek waar al klanten komen voor diverse beautybehandelingen. 

Omzet

€ 325.000

Winst

EBITDA € 50.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Detailhandel, Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

VOF

Profielnummer

#29123

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!