Beauty salon op een A-locatie in Amsterdam-Centrum

Goedlopende beauty salon met winkelgedeelte in een hippe straat in de Amsterdamse Jordaan. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 325.000

EBITDA

EBITDA € 50.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Detailhandel
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29123

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Goedlopende beauty salon met winkelgedeelte in een hippe straat in de Amsterdamse Jordaan. De zaak bestaat 13 jaar en heeft een groot vast klantenbestand. De klanten kunnen terecht voor diverse natuurlijke, huidverbeterende behandelingen, met en zonder apparatuur. Daarnaast wordt veel skincare verkocht van luxe, natuurlijke merken, make-up en bad- en bodyproducten. 

Personeelsbestand
Het personeelsbestand is flexibel met slechts 1 vast contract, 2 tijdelijke contracten en 1 freelancer. Laag verloop. Stuk voor stuk ervaren specialisten, deels met een eigen vaste klantenkring. 

Inventaris
Er zijn 4 strakke behandelcabines en een ruim winkelgedeelte dat daarnaast ook volledig onderkelderd is. De huur is laag omdat het pand eigendom is van een sociale woningcorporatie. Het interieur goed onderhouden en instapklaar.

Interessant voor
Een ideale zaak voor een ondernemer die eventueel wil verhuizen naar de binnenstad van Amsterdam en meteen een klantenbestand kan overnemen, of voor een tweede filiaal op een plek waar al klanten komen voor diverse beautybehandelingen. 

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.