Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Schoonmaakbedrijf foodsector

Met groeipotentie


Beschrijving

Schoonmaakbedrijf die zich voornamelijk richt op foodsector zoals restaurants en lunchrooms. Wij voeren onze werkzaamheden tijdens sluitingstijden uit, in de nachtelijke uren.

Activiteiten
Onze activiteiten bestaan voornamelijk uit het Schoonmaken van Fastfoodketen in de nachtelijke uren. Wij hebben ons hierop gericht en ons bedrijf is hier dan ook op ingericht. We werken altijd tijdens sluitingstijden van de Fastfoodketen tussen 01.00 en 06.00 uur.

Bijzonderheden
Het bedrijf is nog steeds groeiende wat betekent dat er groeipotentie in het bedrijf zit. Glasbewassing hoort ook tot onze diensten. Tevens is de onderneming aangesloten bij de Ondernemingsorganisatie Schoonmaak- en bedrijfsdiensten (OSB).

Klanten
Onze klanten bestaan uit restaurants waar dagelijks werkzaamheden worden uitgevoerd.  De omzet wordt behaald uit diverse Restaurants op verschillende locaties. We werken in een groot gebied, regio Rotterdam t/m Eindhoven. Er is voldoende vraag naar onze schoonmaakwerkzaamheden waardoor het er naar de toekomst gunstig uit ziet. Genoeg groeipotentie.

Bereidheid verkoper
Indien gewenst kan de verkoper na bedrijfsovername de koper inwerken. Termijn in overleg.

Gezocht naar
De verkoper zoekt een kredietwaardige koper die met hart en ziel dit bedrijf doorzet en de kwaliteit waarborgt naar de klanten.

Omzet
€ 1,000,000
Winst
€ 70,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Midden Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25261
Rechtsvorm
B.V.