Slaapkamerspeciaalzaak (westelijk deel Randstad)

IN ONDERHANDELING
Lange bestaansgeschiedenis, goede marges, structureel winstgevend
Richt zich op verkoop van boxsprings, ledikanten, matrassen en aanverwante artikelen in het hogere segment. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Detailhandel

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29248

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Slaapkamerspeciaalzaak die zich richt op de verkoop van boxsprings, ledikanten, matrassen en aanverwante artikelen in het hogere segment. Het bedrijf heeft een lange bestaansgeschiedenis en staat regionaal goed bekend.

Bijzonderheden
Tot het assortiment behoren de betere merken in de markt (AVEK, Norma en Mline). Het bedrijf is gevestigd aan een goed bereikbare locatie in het westelijk gedeelte van de Randstad. De verkoopvloeroppervlakte bedraagt ruim 2.000 m2.

Kerncijfers
De omzet op jaarbasis bedraagt € 1.000.000 exclusief BTW en is structureel winstgevend.

Reden verkoop
De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Geschikt voor
De onderneming biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis (en kunde) van de branche.

Meer informatie?
Het betreft een activatransactie van de bedrijfsmiddelen (inclusief voorraad), werknemers (bepaalde tijd contracten) en beschikbare klantendata. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst komt meer informatie beschikbaar. 

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!