Snel groeiend interieurbouwbedrijf met dealernetwerk

Meubelcollectie die in +35 winkels door NL wordt aangeboden


Beschrijving

Interieurbouwbedrijf welke bij +35 onafhankelijke winkels in Nederland zijn meubellijn heeft verdeeld. Deze worden actief door de verkooppunten aan consumenten aangeboden. Productie draait geheel op zichzelf, eigenaar wil wegens persoonlijke redenen bedrijf te koop aanbieden. Huidige eigenaar is verantwoordelijk voor sales, orderverwerking en communicatie. Het bedrijf is jong met veel (groei-)potentie welke zich rap aan het uitten is.

Geschikt voor
Bedrijf is geschikt om over te nemen en te integreren in een ander bestaand bedrijf in dezelfde branche. Dit omdat het een redelijk unieke dienst bied in de nichemarkt. Tevens geschikt voor de enthousiaste MKB-ondernemer welke een kei is in sales en ambitie heeft om een bedrijf met groot te maken.

Overname
Veel mogelijk, er geen acute haast. Eigenaar kan eventueel tijdelijk aanblijven om overname met klanten te begeleiden. Dit bedrijf is overigens niet gebonden aan locatie. Bij tevens een overname van (productie-)personeel is regio West-Nederland wel van toepassing.

Omzet

€ 478.000

Winst

Nettowinst € 76.500

Aantal Fte

2-5

Regio

Midden Nederland

Sector

Industrie & productie, Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#29104

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!