Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Snelgroeiend adviesbureau bij het winnen van aanbestedingen

Door onze ondernemende en methodische aanpak realiseren we win-percentages


Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een aanbestedingsadviesbureau gespecialiseerd in het winnen van inschrijvingen op (Europese) aanbestedingen. 

Bijzonderheden
Winning is a Habit, dat is onze overtuiging. Wij helpen bedrijven bij het inschrijven op (Europese) aanbestedingen en verhogen hun winstkansen door methodisch te werken en onderscheidend in te schrijven. Vanuit de expertise die is opgebouwd sinds 1998 zijn we in maart 2018 het bedrijf vanuit Groningen verkennend gestart met 1,5 fte. Door onze ondernemende en methodische aanpak realiseren we win-percentages die ver boven het gemiddelde in de markt liggen en nemen we regelmatig opdrachten aan met een interessante risk reward component.

Doelstelling
Inmiddels is het team doorgegroeid naar 2,5 fte en oriënteren we ons op expansie naar west Nederland. De verwachting is dat eind 2019 een omzet is gerealiseerd van €400.000 met een bedrijfsresultaat van circa €100.000. We hebben de ambitie om binnen 4 jaar bij de top 3 aanbestedingsadviesbureaus in Nederland te behoren. We zetten daarbij sterk in op standaardisatie van werkprocessen, opleiding van collega's en het gebruik van online technologie. Om de groei versneld te kunnen aanjagen door sterk in te zetten op marketing en sales is extra werkkapitaal nodig. We staan ook open voor een MBI-kandidaat die met ons het bureau in West- of Zuid-Nederland op de kaart wil zetten.

Omzet
€ 250,000
Winst
EBIT € 25,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Noord Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening
Profielnummer
#26085
Rechtsvorm
B.V.