Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Snelgroeiend e-commerce bedrijf

4 Webwinkels in interieur, slapen en huishouden zonder voorraad


Beschrijving

Het e-commerce bedrijf exploiteert vier webwinkels in de volgende categorieën: interieur, slapen en huishouden. Om optimaal te profiteren van de posities maken alle winkels gebruik van dezelfde marketingmix en zijn actief in Nederland en België

Activiteiten
De onderneming is in eerste instantie opgericht als een interieur platform met als doel om een plek te creëren waar consumenten tegen scherpe prijzen deals kunnen vinden voor in- en om het huis. Door het succes van bepaalde type producten is er gekozen voor meerdere webwinkels met dezelfde marketingmix, vanwege bepaalde schaalvoordelen en synergie.

Locatie & Personeel
Het bedrijf wordt gerund vanuit een kantoor in Amsterdam, zonder personeel en zonder voorraad. Er zijn twee oprichters die samen 100% van de aandelen bezitten, zonder investeerder en/of leningen. Uitgebreide (weken/maanden) operationele- en kennisoverdracht bespreekbaar.

Kerncijfers
De onderneming bevindt zich in een explosieve groeifase; de omzet is de afgelopen kwartalen met dubbele cijfers gegroeid. Door de verschillende marketing kanalen optimaal te benutten biedt het model veel potentie en heeft de onderneming laten zien dat de huidige koers winstgevend is, en klaar is voor verdere (internationale) uitbouw.

Omzet
€ 510,000
Winst
Nettowinst € 61,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Detailhandel, IT, online & e-commerce
Profielnummer
#25609
Rechtsvorm
B.V.