Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Snelgroeiend e-commerce platform gericht op vrouwen

Gespecialiseerd in lingerie, badmode en aanverwante producten


Beschrijving

Het online e-commerce platform is gespecialiseerd in lingerie, badmode en aanverwante producten. De organisatie kenmerkt zich door persoonlijk klantadvies, ervaren personeel en een goed presterende website. Daarnaast beschikt de onderneming over een loyale klantenbasis met meer dan 70k volgers op sociale media.

Bijzonderheden
Het online platform is actief in een drietal landen met een breed en diep assortiment. Door de hoge mate van automatisering is het webwinkelconcept relatief eenvoudig (internationaal) op te schalen. Daarnaast beschikt de onderneming over een sterke eigen merknaam met mogelijkheden tot de ontwikkeling van een eigen merk. De activiteiten van de onderneming zouden daarom uitstekend passen bij een strategische partij in het kader van een buy-en-build strategie of een MBI kandidaat met kennis van deze sector.

Reden verkoop
De eigenaar is op zoek naar een koper die het volle potentieel van het de organisatie op de lange termijn kan benutten en de organisatie verder kan laten groeien naar de volgende fase. 

Omzet
€ 3,500,000
Winst
EBITDA € 90,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26458
Rechtsvorm
B.V.