Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Snelgroeiend interieur- en sieradenmerk

Met groothandel en consumentenactiviteiten


Beschrijving

Het snelgroeiende interieur en sieraden merk is uit passie gestart en heeft zich snel ontwikkeld. Inmiddels hebben heeft de onderneming meer dan 500 verkooppunten op groothandelsbasis, verspreid over 21 landen en dit aantal blijft groeien.

Bijzonderheden
De onderneming groeit hard via het online kanaal waarbij de collecties rechtstreeks aan de consument wordt verkocht. De onderneming heeft een sterk merk met een duidelijke en sterke identiteit.

Processen
De processen zijn goed op orde. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geoliede productie lijn voor diverse productcategorieën, een volledige geïntegreerd ERP-systeem en slimme sales processen via het CRM. Hier is de eerste jaren veel aandacht aan besteed, waardoor het geheel nu zeer schaalbaar is.

Profiel koper
De onderneming maakt winst en het gaat goed, maar de ondernemer merkt dat er behoefte is aan iemand die de onderneming helpt in het begeleiden van het verdere groeiproces. Het liefst een persoon die ervaring heeft met soortgelijke fases en het bedrijf van groeikapitaal kan voorzien in bijvoorbeeld de vorm van een converteerbare lening. Door het kapitaal verwacht de onderneming keuzes te kunnen maken op strategisch niveau en de langere termijn, in plaats van op de korte termijn en puur gebaseerd op de cashflow.

Meer informatie?
Schroom dan niet om een bericht te sturen, de ondernemer nodigt u graag uit voor een kop koffie bij op kantoor om van gedachten te wisselen.

Omzet
€ 610,000
Winst
Nettowinst € 109,000
Aantal FTE
6-10
Regio
West Nederland
Sector
Groothandel, IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27257
Rechtsvorm
B.V.