Bruidswinkel incl. mogelijkheid tot afnemen van directe leads

Verkoop van trouwjurken aan particulieren

Omzet € 500.000

Winst Op aanvraag

Sector Detailhandel · E-commerce

RegioZuid-Holland

Branche Platforms · Winkels

LandNederland

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 500.000
FTE 1
Beschrijving

Deze bruidsmode-onderneming in het westen van Nederland bedient bruiden vanuit geheel Nederland en België en bevind zich in een prachtig authentiek pand.

Omzetcijfers

  • Omzet 2022: 523.000
  • Omzet 2021: 380.000
  • Omzet 2020: 265.000

Bijzonderheden
De eigenaar van het concept is een bekende speler in de bruidsmodebranche en ontwikkelde de afgelopen jaren een aantal bruidsmodeconcepten die op het punt staan vermarkt te worden in Nederland & Belgie. De huidige eigen bruidswinkel dient om lopende concepten te ontwikkelen en uit te proberen en geschikt te maken voor de volgende stap - het vermarkten van de vele leads aan andere (bestaande & nieuwe) bruidsmodehuizen in (in eerste instantie) NL en Belgie.

Natuurlijk is het ook voor de nieuwe ondernemer in deze bruidswinkel mogelijk om de binnenkomende leads te gebruiken voor de zaak. De huidige winkel heeft een uitstekende reputatie en er kan per direct worden omgezet.

Mogelijkheden
De nieuwe ondernemer komt in een kant en klare bruidsmodezaak terecht die gewoon door kan draaien. Alle bruidsjurken worden direct uit voorraad verkocht, dus 'boter bij de vis' én hoge marges. Kennis van marketing, communicatietechnieken en seo is niet nodig, want de mogelijkheid bestaat om de verkoper op een vooraf af te spreken uurtarief in te schakelen als adviseur & mentor, verkoopadviseur/-trainer & voor de afname van marketing/leads die veel binnenkomende klanten oplevert.

Kwaliteiten koper
Affiniteit met het brengen van sfeer & beleving tijdens de passessies van de bruiden is een pre, er is 1 parttime medewerker (coupeuse/styliste - jaarcontract) ter overname voor in de winkel zelf. Het bedrijf is daarnaast dus uitstekend geschikt voor een doortastende ondernemer die zelf de handen uit de mouwen wil steken in de bruidswinkel.

Verkoopseizoen
Het drukke verkoopseizoen in de winkel is vanaf oktober t/m april, in de zomer is het minder druk in de winkel, hetgeen als grote voordeel heeft dat de nieuwe ondernemer in die periode gemakkelijk de eigen tijd kan indelen.

Aangeboden belang
Een New York chique bruidswinkel inclusief (tegen betaling) mogelijkheid tot gebruikmaking van de mogelijkheid van de leadgenerator incl. presentatie op de Socialmedia platforms wordt aangeboden.

De eigenaar biedt aan: de voorraad + inventaris & goodwill - alsmede verplichte afname van reeds bestelde collecties van bekende Bruidsmode-labels en het overnemen van lopende overeenkomsten m.b.t. huren, beveiliging, personeel etc. Alsmede de mogelijkheid om als nieuwe winkeleigenaar zelf geen moeite te hoeven doen om klanten binnen te halen, deze afname van Leads en Promotie op Social media is tegen betaling, het tegen betaling boeken van de huidige eigenaar als privestylist is mogelijk op afspraak.

Fusie & Overname Jaarcongres

Het Fusie & Overname Jaarconges is hèt kennis- en netwerk event voor M&A Professionals. Woensdag 13 december in Utrecht.

Omzet € 500.000

Winst Op aanvraag

Sector Detailhandel · E-commerce

RegioZuid-Holland

Branche Platforms · Winkels

LandNederland

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 500.000
FTE 1

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten