Snelgroeiende bruidswinkel

Uniek concept met grote aantallen verkoop direct uit voorraad

Omzet € 500.000

Winst Op aanvraag

Sector Detailhandel

RegioWest-Nederland

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 500.000
FTE 2-5
Beschrijving

Deze snelgroeiende bruidsmode-onderneming in het westen van Nederland bedient bruiden vanuit geheel Nederland en België en realiseerde tot maar liefst 40% omzetgroei in de afgelopen 3 jaren. 

Omzetcijfers

  • Omzet 2022: 523.000
  • Omzet 2021: 380.000
  • Omzet 2020: 265.000

Bijzonderheden
Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om atelier service, marketing kennis, verkoop know-how, personeelstraining & het professioneel creëren van content voor socials in te kopen bij de andere bv's van deze ondernemer. Gebruik maken van alle beschikbare concepten is mogelijk in abonnementsvorm of volgens vaststaande tarieven.

Mogelijkheden
De nieuwe ondernemer komt in een kant en klare zaak terecht die gewoon door kan draaien. Alle bruidsjurken worden direct uit voorraad verkocht, dus 'boter bij de vis' én hoge marges. Kennis van marketing en seo is niet nodig, een eigen atelier of naaisters in dienst nemen is ook niet nodig.

Kwaliteiten koper
Affiniteit met het brengen van sfeer & beleving tijdens de passessies van de bruiden is een pre, het personeel hoeft niet te worden overgenomen en overname is dus uitstekend geschikt voor een ondernemer +1 (bijv. moeder/dochter, zusters of gewoon een eenmanszaak met 1 of twee oproepkrachten). 

Verkoopseizoen
Het drukke verkoopseizoen is vanaf oktober t/m april, in de zomer is het minder druk in de winkel, hetgeen veel voordelen kan hebben voor de ondernemer zelf. Bruiden komen immers uitsluitend op afspraak, en dat is heel fijn plannen m.b.t. inroosteren van personeel, inkoop reizen & vakantie. 

Aangeboden belang
Bij overname van de volledige werkmaatschappij is overname van het personeel uiteraard wél het geval. (op dit moment nog allemaal jaarcontracten). Het bedrijf is volledig te koop indien gewenst, maar de voorkeur van deze ondernemer gaat uit naar verkoop van uitsluitend de grootste bruidswinkel. Dat deel betreft ook de grootste omzet.

Brookz Sectormonitor Detailhandel
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector Detailhandel? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de Detailhandel jou bij helpen.

Omzet € 500.000

Winst Op aanvraag

Sector Detailhandel

RegioWest-Nederland

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 500.000
FTE 2-5