Snelgroeiende groothandel in meubels/woonaccessoires

MBI-kandidaat of investeerder gezocht voor verdere groei


Beschrijving

Het betreft een snelgroeiende groothandel in meubels en woonaccessoires. De onderneming beschikt over een groot netwerk aan klanten in zowel Nederland als België. 

Kerncijfers
In 3 jaar tijd is de onderneming gegroeid tot een omzet van +- €1.500.000,-. De groeipotentie van het bedrijf is enorm en met de juiste middelen en mensen (MBI) is het mogelijk om binnen een paar jaar stevig door te groeien naar verwachting binnen 5 jaar naar € 5.000.000,-.

Afzet en inkoop
De afzet ligt in het middensegment van de markt voornamelijk in de Benelux, denk aan meubelzaken gelegen op de meeste woonboulevards. De inkoop wordt gedaan in Azië en de productontwikkeling wordt in Nederland gedaan.

Transactie
De verkopende partij is bereid het bedrijf geheel of gedeeltelijk te verkopen waarbij de voorkeur uitgaat naar een investeerder. Indien een MBI kandidaat geïnteresseerd is, is het bedrijf bereid voor een volledige of gedeeltelijke overname. De verkopende partij staat open voor een gefaseerde overname of een earn-out regeling. Bij serieuze interesse zal de onderneming een afspraak maken om de mogelijkheden verder te bespreken. 

Omzet

€ 1.500.000

Winst

Nettowinst € 170.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Zuid Nederland

Sector

Groothandel, IT, online & e-commerce

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#27916

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!