Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Snelgroeiende totaal installateur

Vooruitstrevend in duurzame technieken en oplossingen in een groeiende markt


Beschrijving

De onderneming is totaal installateur en vooruitstrevend op het gebied van duurzame technieken en oplossingen waaronder warmtepompen, zonnepanelen, ventilatie en airconditioning. Daarnaast heeft het bedrijf een zeer goede 24-uurs service, is het sterk in onderhoud en in elektra. Het bedrijf is erg succesvol en staat zeer goed in de markt.

Klanten
Er is een grote spreiding van klanten in de noordelijke drie provincies. Een aanzienlijk deel van de klanten is terugkerend via o.a. langlopende onderhoudscontracten.

Medewerkers
De onderneming is centraal gevestigd in het werkgebied. Er zijn tussen de 20 en 40 personeelsleden werkzaam inclusief de eigenaren. Er is sprake van een goed, vakkundig en gemotiveerd team.

Kerncijfers
De omzet in 2018 bedroeg € 3.000.000 met een EBITDA (na normalisatie) van 9%. Sinds 2016 vindt er een sterke groei van de omzet plaats, die zich ook in 2019 voortzet. In 2019 wordt een groei van 30% van de omzet verwacht.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 1.500.000 op basis van een 100% aandelenovername.

Groeipotenteel
Het bedrijf heeft een enorm groeipotentieel voor de komende jaren. De onderneming is vooruitstrevend in duurzame technieken en oplossingen en kan daardoor zeer goed profiteren van de kansen die ontstaan door de energietransitie. Het bedrijf heeft hiervoor alle expertise in huis.

Reden verkoop
Het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd is de reden dat de onderneming ter overname wordt aangeboden. De eigenaren verzorgen een goede overdracht.

Geschikt voor
Dit bedrijf is geschikt voor een commercieel “zware” MBI-er (en niet vreemd van techniek), een strategische partij of een investeringsbedrijf met toegevoegde waarde.

Omzet
€ 3,000,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Noord Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27597
Rechtsvorm
B.V.