Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Soccer Inside Enschede (indoor voetbal)

Prominent gelegen indoor voetbal-gelegenheid met horeca-activiteiten


Beschrijving

Ter overname wordt aangeboden een indoor soccer-exploitatie met horeca-activiteiten in Enschede, gelegen op een prominente locatie in de omgeving van het FC Twente stadion en de IJsbaan Twente. De locatie bevat drie indoor soccer-velden (30 x 15 meter) met bijbehorende horeca. De faciliteiten worden gebruikt door onder meer sportverenigingen, bedrijven en vriendengroepen en is heel geschikt voor bedrijfs,- kinder- en familiefeesten.

Bijzonderheden
De voetbalvelden zijn omringd door boardings en netten, voor een hoog speltempo. Naast de standaard spelvariant waarbij met 5 tegen 5 wordt gespeeld zijn de velden ook geschikt voor andere sport- en spelactiviteiten. Naast de voetbalvelden worden tevens horeca-activiteiten geëxploiteerd. Vanuit de combinatie tussen indoor soccer en horeca worden diverse arrangementen aangeboden, gericht op verschillende doelgroepen.

Locatie
De locatie heeft een oppervlakte van ca. 2.200 m2 en bevindt zich op de begane grond in één van de gebouwen op het Go Planet Parc in Enschede. Op dit park bevinden zich verscheidene leisure-exploitaties zoals een kartbaan, bioscoop, een bowlingbaan en een ijsbaan. In samenwerking met deze gelegenheden worden combinatiearrangementen aangeboden. Go Planet Parc is goed bereikbaar via zowel het NS-station (met busstation) als de toegangswegen vanuit Hengelo en Enschede.

Reden van verkoop
Vanwege forse uitbreiding van de andere locatie en recente gezinsuitbreiding heeft de ondernemer besloten om zijn aandacht daar op te richten en de vestiging in Enschede te verkopen. Onderdeel van de verkoop zijn de moderne indoor soccer-velden en de complete inventaris. De verkoop betreft een activa/passiva-transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming, website en klantendatabase. De onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te behalen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 200,000
Aantal FTE
1
Regio
Oost Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Profielnummer
#25963
Rechtsvorm
B.V.