Social shopping-platform

Met een kapitaalbehoefte van 2.000.000 euro

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet Op aanvraag
FTE 2-5
Beschrijving

Uniek social shopping-platform, klaar om te groeien. Duizenden shoppers gebruiken dit platform met diverse tools en inspiratie dagelijks om bij het online shoppen tot de beste koop te komen. Voor webshops is het platform een shop-in-shop-concept om zichzelf te profileren aan de online shoppers en hun productassortiment aan te bieden. Met een grote user database van actieve gebruikers is het platform klaar om te verder te groeien en een stevige positie in de Nederlandse e-commercemarkt te pakken. Het platform is tevens geschikt om internationaal op te schalen. 

Bijzonderheden
Het platform is robuust en schaalbaar gebouwd. Het platform bestaat uit een website (web + mobile), mobiele apps (voor iOS en Android) en browserextensies (Chrome, Safari, Edge, Firefox). Er is een importserver aanwezig die in staat is om dagelijks miljoenen producten van honderden webshops te importeren en up-to-date te houden.

Organisatie en locatie
Het bedrijf bedenkt, bouwt en vermarkt het concept in eigen beheer. Het bedrijf is gevestigd in Nederland.

Klantenbestand
Het platform heeft 70.000 geregistreerde gebruikers. De zakelijke kant kent honderden (betaalde) aangesloten webshops, waaronder grote webshops als Bol.com, Coolblue, De Bijenkorf, Hema, Blokker, Xenos, Mediamarkt en vele andere webshops. 

Kansen mogelijkheden
Dit platform beschikt over waardevolle data van gebruikers voor het aankoopproces. Op dit concept kunnen naast huidige verdienmodel meerdere verdienmodellen geïmplementeerd worden. Dit concept is internationaal schaalbaar. 

Reden van aanbieding
Het bedrijf is op zoek naar investeringskapitaal, strategische samenwerking of overnamekandidaat die in staat is om dit concept groot in de markt te zetten en verder door te ontwikkelen.

Brookz Sectormonitor IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling jou bij helpen.

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet Op aanvraag
FTE 2-5