Met groeipotentie en vestigingsmogelijkheden in heel Nederland

De activiteiten omvatten de verkoop van bruidsjurken en bijbehorende accessoires. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 80.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

West Nederland

SECTOR

Detailhandel

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#28479

RECHTSVORM

Geen rechtsvorm

Beschrijving

Het betreft een bruidsmodezaak in de Randstad. De activiteiten omvatten de verkoop van bruidsjurken en accessoires als schoenen, lingerie, sluiers, haaraccessoires en sieraden. Tevens het op maat maken van de aangekochte artikelen. De winkel is gespecialiseerd in merken in het midden en hoge segment maar heeft ook een bruidsoutlet om bruiden in het lagere segment te bedienen. Tevens omvat de winkel een webshop in bruidsaccessoires.

Bijzonderheden
De onderneming bestaat 9 jaar en heeft goede groeipotentie. De huidige eigenaren hebben nog andere bedrijven waardoor zij deze potentie niet kunnen benutten. De winkel kan overgenomen worden op de huidige locatie, maar heeft ook uitstekende groeipotentie indien gekozen wordt voor locatie een elders in Nederland. Bij de winkel horen een website, facebookpagina, instagramaccount, webshop en alle lopende jaarvermeldingen op waardevolle trouwwebsites.

Klanten
De klanten van de winkel zijn afkomstig uit heel Nederland, met een focus op de Randstad. Het betreft over het algemeen werkende vrouwen in de leeftijd van 20 tot 50 jaar. Het merendeel van de klanten heeft een fulltime baan. De regio waarin de klanten zich bevinden kan eenvoudig uitgebreid worden door deel te nemen aan landelijke en regionale trouwbeurzen.

Gezocht naar
De eigenaar zoekt naar een overnamepartner voor de volledige winkel. De eigenaar is bereid om de nieuwe eigenaar(s) volledig op te leiden en te introduceren in de bruidsmodebranche zodat zij gelijk een vliegende start kunnen maken.

Ideale koper
De ideale koper of kopers heeft een passie voor bruidsmode en alles wat met trouwen te maken heeft. Hij/zij is enthousiast, zeer betrokken bij klanten en geeft graag advies. Kennis van en passie voor social media is een belangrijke succesfactor.

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.