Specialist badkamers, sanitair en tegels

Met een bouwmaterialen-afdeling


Beschrijving

De onderneming is gespecialiseerd in de verkoop van badkamers, sanitair en tegels. Daarnaast beschikt het bedrijf ook over een bouwmaterialen-afdeling, waar onder andere bouwmaterialen en installatiematerialen verkocht worden. De klanten zijn vertegenwoordigd in een brede doelgroep en de onderneming onderscheidt zich door de klanten exclusieve totaaloplossingen te bieden. Het bedrijf richt zich op het midden- en hogere segment, waarbij wordt ingespeeld op de laatste trends en innovaties. Binnen het bedrijf wordt er gewerkt met high-end producten en topmerken om tot een prachtig eindresultaat te komen waar de klant trots op kan zijn.

Kerncijfers
De gerealiseerde omzet voor 2019 bedroeg circa 3,6 miljoen euro. Het EBITDA-niveau bedraagt circa 4%. In 2019 zijn gemiddeld 12 werknemers in dienst geweest van de onderneming (exclusief directie). 

Locatie
De onderneming is gevestigd in de regio Brabant en is zeer goed bereikbaar.

Procedure
Na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring is er een uitgebreid informatiememorandum beschikbaar waarin de activiteiten van de onderneming nader in detail worden toegelicht.

Omzet

€ 3.600.000

Aantal Fte

11-20

Regio

Zuid Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29252

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!