Eén van de grootste leveranciers in Nederland

Specialist in eindejaar- en relatiegeschenken ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 14.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30065

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een onderneming gespecialiseerd in het belonen van medewerkers door middel van eindejaars- en relatiegeschenken. De onderneming is gevestigd in Noord-Nederland.

Meer informatie
De onderneming biedt zowel traditionele als op maat gemaakte kerstpakketten aan. Tevens biedt zij een state-of-the-art online keuzeconcept aan, waarbij klanten hun eigen portal kunnen inrichten en medewerkers zelf online een keuze kunnen maken voor een eindejaarsgeschenk. Tevens heeft de onderneming een uitgebreid assortiment met relatiegeschenken welke gedurende het gehele jaar worden aangeboden. Dit segment is sterk gegroeid de afgelopen jaren.

Bijzonderheden
Het leveren van maatwerk staat centraal en hiertoe heeft de onderneming het gehele proces in eigen beheer.

Personeelsbestand
Het personeelsbestand bestaat uit 18 professionele medewerkers en de onderneming heeft de beschikking over een flexibele schil om de werkdruk tijdens piekmomenten op te vangen.

Klanten
De klanten van de onderneming bestaan uit overheidsorganisaties, zorginstellingen, stichtingen en private bedrijven. Het klantenbestand is loyaal met veel terugkerende klanten en de klantenspreiding is gezond. Aanbestedingen spelen een belangrijke rol in het verwerven van klanten en zorgen daarnaast voor stabiele en voorspelbare omzet over een langere periode.

Kerncijfers
Het betreft een financieel solide, gezonde en jaarlijks groeiende onderneming.

Groeimogelijkheden
Er zijn echter nog volop groeimogelijkheden, zoals de verdere uitbouw van de capaciteit voor het participeren in aanbestedingen, de uitbreiding van de dienstverlening voor geschenken gedurende het jaar, en het verder uitbouwen van haar on-line propositie en assortiment.

Groeiprognose
De onderneming is zeer interessant als platform bedrijf, welke als basis kan dienen voor de aanstaande consolidatie in haar markt. Verkoper heeft contacten heeft met meerdere concullega’s die openstaan voor een overname. Hierdoor voorziet de directie mogelijkheden om binnen enkele jaren door te groeien naar een onderneming met een omzet van circa € 30 tot € 40 mln. omzet.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.