Met rijke historie en stevige omzetbasis

Specialist in keukenrenovaties en keukenschadeherstel actief in west/midden-brabant met rijke historie en stevige omzetbasis. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 815.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30006

RECHTSVORM

Geen rechtsvorm

Beschrijving

De onderneming is een goedlopend keukenrenovatie- en keukenschadeherstelbedrijf. Het bedrijf heeft een rijke historie en een stevige omzetbasis.

Reden verkoop
Ondernemer wenst de onderneming over te dragen vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Transactie
De overname betreft de aanwezige activa, bestaande uit de voorraad materialen, machines en gereedschappen. Overname van het personeel is bespreekbaar, maar geen noodzaak. Daarnaast zijn de handelsnaam en het klantenbestand onderdeel van de transactie. Er zijn geen onroerende zaken of huurverplichtingen aanwezig.

Profiel koper
De onderneming is goed verplaatsbaar of inpasbaar in een bestaande onderneming. De oprichter/onderneming is bereid een periode betrokken te blijven bij de onderneming om te komen tot een goede overdracht en continuïteit. Dat maakt het ook zowel voor strategische kopers als voor MBI-kandidaten aantrekkelijk.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.