Specialist in meubelbranche met webshop

Zeer rendabel en geschikt voor MBI
Specialist in de meubelbranche met een afzetmarkt in Nederland en België ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 690.000

EBITDA

EBITDA € 180.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Detailhandel
Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30758

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het handelsbedrijf (vennootschap) is importeur, dealerorganisatie en direct seller van hoogwaardige stoelen. De producten spelen in op de trend van een gezonde levensstijl. De afzetmarkt is Nederland (92%) en België (18%) en er is sprake van weinig concurrentie. De meeste afnemers zijn consumenten (76%) aangevuld met de zakelijke markt (24%). Aan de zakelijke markt wordt ook verhuurd.

Bijzonderheden
Er is sprake van persoonlijke verkoop vanuit representatieve showrooms, een klein deel wordt via de webshop verkocht. De opslag en transportactiviteiten zijn uitbesteed aan een logistiek dienstverlener.

Kerncijfers
Het omzetniveau (2020) is € 685.000, met een gezond bedrijfsresultaat. Het bedrijf heeft geen hinder ondervonden van de COVID-problematiek en zal in 2021 verder groeien.

Meer informatie
Binnen de onderneming is 0,5 FTE in dienst, de eigenaar werkt zelf ook in het bedrijf. Er wordt gewerkt vanuit een functioneel huurpand, het bedrijf is eenvoudig verplaatsbaar.

Aangeboden belang
Ter overname wordt 100% van de aandelen aangeboden.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!