Actief in het zuidwesten van Nederland

Actief in bemiddeling, verhuur en beheer van particuliere vakantiewoningen in het zuidwesten van Nederland. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.100.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

21-50

REGIO

West Nederland

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29321

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is actief in bemiddeling, verhuur en beheer van particuliere vakantiewoningen in het zuidwesten van Nederland en bestaat al ruim 30 jaar. Het exclusieve verhuuraanbod telt ruim 110 vakantiewoningen in kleinschalige recreatieparken aan of nabij de kust. De onderneming biedt een gevarieerd aanbod van vakantiewoningen aan in verschillende prijsklassen en op diverse recreatieparken.

Dienstverlening en service
De onderneming bedient zowel de huurders als de verhuurders van vakantiewoningen, waarmee de onderneming een van de weinige full service-spelers in haar regio en een autoriteit in haar niche is. De gasten en opdrachtgevers van de onderneming krijgen service op maat, waarbij de focus ligt op persoonlijke aandacht en kwaliteit. De onderneming weet klanten aan haar te binden en een stabiel rendement voor haar opdrachtgevers te realiseren door haar lange ervaring en focus op klantgerichtheid. Dit doet de onderneming met een team van circa 25 ervaren en professionele medewerkers.

Bedrijfspand
Het kantoor wordt gehuurd en is in eigendom van de aandeelhouder van de onderneming. Het bedrijfspand beschikt over alle benodigdheden zoals een kantoor en magazijn en de omgeving biedt voldoende parkeergelegenheid.

Transactie
De aandeelhouder wenst 100% van de activa en passiva van de onderneming over te dragen aan een conveniërende derde partij. De belangrijkste verkoopoverweging van de aandeelhouders is het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Desgewenst zijn de aandeelhouders bereid om, in overleg met de koper, nog een korte periode actief te blijven voor de onderneming om een zorgvuldige overdracht te waarborgen. 

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Interesse in Business Valuation bij RSM?
Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 28 mei en leer meer over het programma.