Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Specialist in verschillende food-niches

Voedingsspecialist levert verschillende producten in specifieke food-niches


Beschrijving

De aangeboden onderneming is een specialist in verschillende niches van voeding. Het bedrijf levert zowel producten onder eigen merk als onder private label aan voornamelijk supermarkten in Nederland en België. De producten en recepturen worden door de onderneming zelf ontwikkeld en extern geproduceerd tot eindproduct.

Bijzonderheden
De onderneming onderscheidt zich door haar uitgebreide kennis in producten, recepturen, relaties met alle retailkanalen in Nederland en kennis van wet- en regelgeving van voeding. Het bedrijf dient als de schakel tussen producent en retailer.

Onafhankelijk van DGA
De onderneming is de laatste jaren stevig gegroeid en verder geprofessionaliseerd. Er zijn procesverbeteringen doorgevoerd, die tot een geoliede organisatie en een steeds betere klantperformance hebben geleid. Het bedrijf is niet afhankelijk van de DGA. Het management stuurt de onderneming operationeel zelfstandig aan en werknemers hebben door de jaren heen steeds meer verantwoordelijkheden gekregen.

Management
De onderneming bezit veel kennis over de markt en producten en heeft innovatieve ideeën. Een ander management, dat commerciële affiniteit en slagkracht toevoegt, kan een boost geven naar de volgende fase van het bedrijf. De huidige DGA staat open voor een overdrachtsperiode. 

Omzet
€ 9,500,000
Winst
EBITDA € 650,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Locatie anoniem
Sector
Agri & food, Groothandel
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27516
Rechtsvorm
B.V.