Specialist in ziekteverzuim

Actief in nichemarkt
Specialist in ziekteverzuim actief in een nichemarkt ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 600.000

EBITDA

EBITDA € 180.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30456

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Deze onderneming is specialist op het gebied van ziekteverzuim en is een mooi winstgevende onderneming die actief is in een nichemarkt. Bij het reduceren van verzuim bij (middel-)grote ondernemingen, het managen van de verzuimschade en het adviseren hierin, is voornamelijk sprake van maatwerk richting de opdrachtgevers.

Kerncijfers
Het betreft een financieel gezonde en goed renderende onderneming welke in een BV-structuur zit. In de afgelopen jaren lag de jaarlijkse gemiddelde omzet op € 600.000,- met een genormaliseerde EBITDA van circa € 180.000,-. Op basis van de huidige portefeuille en de marktontwikkelingen is de verwachting dat deze lijn zich in de komende jaren zal gaan voortzetten.

Personeel
Naast de DGA zijn er 3 vaste medewerkers (2,7 FTE) in dienst en daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een flexibele schil.

Kantoorpand
De onderneming is gevestigd in een representatief kantoorpand welke wordt gehuurd.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer bereikt binnenkort de pensioengerechtigde leeftijd en zoekt een geschikte kandidaat gezocht om deze mooie onderneming over te nemen. 

Transactievorm
De overname zal plaatsvinden middels een 100% aandelentransactie. Verkoper wil nog wel een bepaalde tijd betrokken en actief blijven bij de onderneming, mede om de overdracht op een goede manier te regelen.

Geschikt voor
De onderneming is geschikt voor strategische partijen en MBI-kandidaten, welke kennis hebben van deze sector. De overnamekandidaat dient aantoonbaar te beschikken over voldoende financiële eigen middelen (minimaal € 200.000,-).

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!