Specialist op gebied van natuurgeneeskunde

In staat om lichaam en geest in kaart te brengen
Specialist op gebied van natuurgeneeskunde ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 2.000.000

EBITDA

€ 350.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#30636

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een reeds lang gevestigde onderneming op het gebied van specialistische natuurgeneeskunde, met trouwe en brede klantenkring, is op zoek naar een partij welke de onderneming wil overnemen en voortzetten.

Bijzonderheden
De onderneming kent veel trouwe klanten en is financieel gezond. De kracht van deze onderneming zit in het feit dat zij zeer goed in staat is om het lichaam en de geest in kaart te brengen zodat zij een adequaat (herstel-)plan kan op stellen om het lichaam zelf kan genezen. Dit geldt voor jong en oud, ziek of gezond.

Personeel
In de praktijk werken, naast de eigenaar, een aantal personeelsleden.

Overdracht
De eigenaar wenst de gehele praktijk over te dragen en is bereid om voor een langere periode, al dan niet parttime, klanten en onderneming over te dragen.

Profiel koper
Partijen welke praktijkervaring hebben op het gebied van bijvoorbeeld natuurgeneeskunde, acupunctuur, osteopathie, orthomoleculair hebben enige voorkeur, maar ook voor partijen welke schaalvergroting zoeken kan dit een interessante casus zijn.

Reden voor verkoop
De eigenaar wil de aandelen van de bestaande onderneming verkopen omdat hij binnen afzienbare tijd zich wil gaan focussen op andere bezigheden.

Financieel
De onderneming is het midden van het land gevestigd en is gehuisvest in een gehuurd pand met mogelijkheden en een goede uitstraling. De omzet van de onderneming kan in een latere fase worden gedeeld. De winst van de onderneming bedraagt ca. EUR 200-400 k.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor partijen welke een eigen onderneming willen.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!