Met moderne showroom op een strategisch goed bereikbare locatie

Specialist van badkamers, sanitair en tegels met moderne showroom op een goed bereikbare locatie ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 3.600.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Detailhandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29752

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is gespecialiseerd in de verkoop van badkamers, sanitair, wellness en tegels. Daarnaast beschikt het bedrijf ook over een bouwmaterialen-afdeling, waar onder andere bouwmaterialen en installatiematerialen verkocht worden.

Bijzonderheden
Het bedrijf richt zich op het midden- en hogere segment waarbij wordt ingespeeld op de laatste trends en innovaties. Binnen het bedrijf wordt er gewerkt met high-end producten en topmerken om tot een mooi eindresultaat te komen waar de klant trots op kan zijn.

Klanten
De klanten zijn vertegenwoordigd in een brede doelgroep en de onderneming onderscheidt zich door de klanten exclusieve totaaloplossingen te bieden.

Kerncijfers
De gerealiseerde omzet voor 2019 bedroeg circa 3,6 miljoen euro. Het EBITDA-niveau bedraagt circa 4%. In 2019 zijn gemiddeld 12 werknemers in dienst geweest van de onderneming (exclusief directie). 

Locatie
De onderneming is gevestigd in de regio Brabant op een strategisch zeer goede locatie en is uitstekend bereikbaar. 

Transactievorm
De transactie betreft een 100% aandelentransactie.

Procedure
Na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring is er een uitgebreid informatiememorandum beschikbaar waarin de activiteiten van de onderneming nader in detail worden toegelicht. 

Reden van verkoop en profiel kandidaat koper
De huidige directie wilt zich graag richten op andere activiteiten. Deze propositie is geschikt voor zowel strategische partijen als MBI-kandidaten.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.