Specialist stansproducten en gereedschappen

Voor de maakindustrie

Specialist in stansproducten en gereedschappen voor de maakindustrie ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 5.200.000

EBITDA

EBITDA € 1.150.000

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Noord-Brabant

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#31345

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het betreft de overname van een drietal vennootschappen: een beheermaatschappij met een tweetal dochtervennootschappen.

Bijzonderheden
Een landelijk opererend, gespecialiseerd productiebedrijf voor de maakindustrie. De onderneming is specialist in de toelevering van stansproducten. Daarnaast is het bedrijf ook gespecialiseerd in de productie van gereedschappen zoals gecompliceerde volg-, snij- en buigstempels alsmede C.N.C.-draai en freesonderdelen. Een uitgebreid up-to-date machinepark produceert met name voor de maakindustrie.

Reden voor verkoop
De ondernemer wil, na ruim 20 jaar actief bezig te zijn geweest met de ontwikkeling van zijn bedrijf, een stap terug doen.

Personeel
Binnen de onderneming zijn naast de directeur/eigenaar 20 medewerkers werkzaam.

Het pand
Beide ondernemingen zijn gevestigd in een representatief bedrijfspand met uitbreidingsmogelijkheden. Het pand is in eigendom. Wenselijk is dat het pand wordt verhuurd met de mogelijkheid van een koopoptie.

Geschikt voor
Beide bedrijven kunnen een interessante aanvulling zijn voor bestaande marktpartijen die hun marktaandeel willen uitbreiden door overname van ervaren goed opgeleid personeel en een trouw klantenbestand met een goede spreiding. 

Overdracht
Het heeft de voorkeur van de directie om nog maximaal 3-6 maanden mee te werken voor overdracht van de werkzaamheden.

Kantoor uitgelicht


Marktlink is al meer dan 25 jaar dé M&A-specialist. Jaarlijks begeleiden 130 professionals ruim 100 deals. Altijd onafhankelijk en met een passie voor ondernemen.