Actief op het gebied van WMO, jeugdzorg en (J)GGZ.

De onderneming is een specialistische ambulante dienstverlening voor o.a.gemeenten en andere (zorg)aanbieders. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 2.200.000

EBITDA

EBITDA € 650.000

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29453

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is een specialistische ambulante dienstverlening voor o.a.gemeenten en andere (zorg)aanbieders. De organisatie die kenmerkt zich als snel, flexibel en efficiënt ‘no nonsens’ collectief. De wens van de klant staat op nummer één. Dit geldt zowel richting de zakelijke klant (in de regel de gemeente) als de hulpvrager (het kind, het gezin of individu). De onderneming gaat verder dan alleen ‘de zorg’. Inmiddels heeft de organisatie zichzelf uitgebreid en groeit de organisatie sterk verder. 

Businessmodel
De onderneming past het aanbod aan op de vraag en biedt iedereen een Tailor made zorgoplossing. Het is mogelijk om binnen 24 uur een intake te doen en als het echt nodig is, kan er ook dan hulp geboden worden. 

Profiel koper
De ontwikkelingen in de gezondheidszorg gaan razendsnel. Innovatie, duurzame ontwikkelingen en wereldwijde trends spelen daar een belangrijke rol in. Een bedrijf dus dat duidelijk appelleert aan deze behoefte van de zorgmarkt in Nederland. Ook is de onderneming geschikt in een mogelijke zogeheten Pre- Exit scenario voor de geïnteresseerde kandidaat die al in de zorgsector actief is of toegang hierin wil krijgen.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.