Sport & gezondheidscentrum

Inclusief gecertificeerd preventiecentrum
Sport & gezondheidscentrum voor individueel - en groepsfitness ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 500.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29680

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

De onderneming is actief als sport & gezondheidscentrum. Het is lokaal dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en heeft een geautomatiseerd circuit in huis. Dit alles met persoonlijke begeleiding en aandacht die nodig is om doelstellingen te behalen.  

Bijzonderheden
De onderneming is lid van de brancheorganisatie NL Actief voor sportend Nederland. Tevens is de onderneming gecertificeerd NL Actief preventiecentrum.

Preverentiecentrum
Een preventiecentrum werkt samen met huisartsen, fysiotherapeuten en met de gemeente. Zij verwijzen door omdat ze weten dat het preventiecentrum de juiste zorg levert en de instructeurs over de juiste kwalificaties beschikken. Als preventiecentrum werken we volgens een afgesproken protocol, waarin metingen en persoonlijke programma’s vastgelegd zijn om een klant optimaal te begeleiden. Deze begeleiding wordt uitgevoerd door speciaal opgeleide instructeurs.

Personeel
Bij de onderneming zijn 8 werknemers actief, waarvan een aantal in vast dienstverband en enkelen op oproepbasis actief zijn.

Ledenaantal
In 2018 en 2019 was er een stabiel ledenaantal met een normaal seizoen patroon. De potentiële groei van het ledenaantal is geschat tot circa 1.300 leden. In 2020 is door de overheidsmaatregelen rondom Covid-19 het ledenaantal gedaald. Naar verwachting zal dit snel herstellen bij afloop van de maatregelen.

Abonnementsvormen
De onderneming hanteert verschillende abonnementsvormen. Deze abonnementen kunnen verschillen in looptijd, frequentie van bezoek en soort activiteiten.

Pand
De onderneming heeft een gunstige ligging met een goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid. Het huidige pand wordt gehuurd en deels onderverhuurd.

Overige informatie
De onderneming betreft een V.O.F van 2 ondernemers. Beide ondernemers zullen na een overdrachtsperiode hun werkzaamheden beëindigen. De overdrachtsdatum is nader overeen te komen.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!