Gelegen in een wijk met jonge bewoners (25-45 jaar)

Sportschool met strategische ligging ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 235.000

EBITDA

EBITDA € 18.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Overig

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29606

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een kleinschalige sportschool met kundig en enthousiast personeel. De sportschool biedt op maat gemaakte begeleiding en een ruime keuze uit (online) groepslessen en fitnessactiviteiten. Daarnaast biedt de sportschool de mogelijkheid om schema’s op te stellen die constant kunnen worden gecontroleerd en geëvalueerd, inclusief de mogelijkheid tot voedings en begeleidingsafspraken.

Bijzonderheden
De sportschool heeft een strategische ligging, aangezien het de enige sportschool in de wijk is. Deze concurrentiepositie wordt echter hedendaags, wegens onvoldoende aandacht vanuit de aandeelhouder, nog niet optimaal benut.

Mogelijkheden
Daarnaast wordt er nog weinig voordeel gehaald uit de relatief jonge demografie van de wijk, waarvan de grootste groep bewoners tussen de 25 en 45 jaar oud is. Hierdoor bestaan er mogelijkheden voor een investeerder tot het creëren van een 'turn-around'.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.