Sportschool

Gelegen in een wijk met jonge bewoners (25-45 jaar)


Beschrijving

Een kleinschalige sportschool met kundig en enthousiast personeel. De sportschool biedt op maat gemaakte begeleiding en een ruime keuze uit (online) groepslessen en fitnessactiviteiten. Daarnaast biedt de sportschool de mogelijkheid om schema’s op te stellen die constant kunnen worden gecontroleerd en geëvalueerd, inclusief de mogelijkheid tot voedings en begeleidingsafspraken.

Bijzonderheden
De sportschool heeft een strategische ligging, aangezien het de enige sportschool in de wijk is. Deze concurrentiepositie wordt echter hedendaags, wegens onvoldoende aandacht vanuit de aandeelhouder, nog niet optimaal benut.

Mogelijkheden
Daarnaast wordt er nog weinig voordeel gehaald uit de relatief jonge demografie van de wijk, waarvan de grootste groep bewoners tussen de 25 en 45 jaar oud is. Hierdoor bestaan er mogelijkheden voor een investeerder tot het creëren van een 'turn-around'.

Omzet

€ 235.000

Winst

EBITDA € 18.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Midden Nederland

Sector

Overig

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29606

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!