Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Sportschool gericht op krachttraining met barbells en vrije gewichten

Goed groeiende sportschool


Beschrijving

De onderneming betreft een sportschool die sinds haar oprichting flink is gegroeid. In de omgeving is het een unieke sportschool die zich richt op kracht- & conditietraining.

Activiteiten
De sportschool specialiseert zich in kracht- & conditietraining met losse gewichten zoals barbells, dumbbells, kettlebells en oefeningen met eigen lichaamsgewicht. De USP’s van de sportschool zijn kennis, begeleiding, trainingsmaterialen en sfeer. Er kan algemene kracht- en conditietraining gedaan worden maar ook specialistische trainingsvormen zoals powerlifting, weightlifting, strongman, crossfit en calisthenics.

Persoonlijke begeleiding
De trainers hebben een diepgaande kennis over training, afvallen en sterker worden welke niet of nauwelijks bij andere sportscholen aanwezig is. Deze kennis combineren wij met persoonlijke begeleiding waarbij sporters starten onder begeleiding van een professionele trainer. Hierbij leren de sporters de oefeningen, de houding en de uitvoering. 

Potentie

De onderneming heeft een goede naam & naamsbekendheid en een steeds groter groeiend ledenaantal. Er is goed onderbouwd groeiplan beschikbaar om alle potentie uit de sportschool te halen.

Media kanalen
De sportschool bezit een mooie, goedwerkende website en is actief op sociale mediakanalen als Instagram, Facebook en YouTube.

Reden verkoop
De eigenaars zijn voornemens de sportschool te verkopen omdat ze vooral het begin, het creatieve, het pionierende en het opzetten van een onderneming leuk vinden. De basis van de onderneming is gelegd en daarom zoeken ze iemand die het verder kan laten floreren. 

Profiel koper
Een ondernemer die met aandacht, enthousiasme en passie de sportschool wilt overnemen en verder wil verbeteren en uitbreiden.

Kerncijfers

  • Prognose 2019:
  • Omzet: € 250.000,-
  • Winst: € 40.000,-

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Procedure 
Na ondertekening van de geheimhouding ontvangen kandidaten uitgebreide informatie middels een verkoopmemorandum en financiële prognoses voor 2020 tot en met 2024. Kandidaten worden vervolgens uitgenodigd tot het uitbrengen van een indicatieve bieding.

Omzet
€ 181,000
Winst
€ 35,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Gezondheidszorg & farmacie, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26183
Rechtsvorm
B.V.