Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Spuit- en herstelspecialist

Een goed renderende onderneming


Beschrijving

De onderneming is een goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in truck- en oplegger schadeherstel. Het is een one-stop-shop met betrekking tot spuit-, carrosserie- en aanverwante werkzaamheden. Dit familiebedrijf heeft een goede naam en reputatie en is gevestigd in Midden-Nederland.

Onderneming
De onderneming bedient de markt in Midden-Nederland en beschikt over professionele spuitcabines, een straalcabine, een demonteerruimte en voorbewerkingsruimtes. Hierin kunnen grote objecten professioneel hersteld of restylet worden. De onderneming heeft sinds haar bestaan een goede naamsbekendheid opgebouwd en kent een substantiële kring van vast opdrachtgevers.

Bijzonderheden
Betrouwbaarheid, snelle doorlooptijden, maatwerk en een goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft de onderneming een duurzame concurrentiepositie opgeleverd en stellen de onderneming is staat ook financieel goed te presteren. Binnen de onderneming zijn ca. 15 medewerkers werkzaam.

Klanten
Tot de klanten behoren onder andere metaal- en constructiebedrijven, de automotive sector, interieurbouwers, machinebouwers, etc. Klantfocus, kwaliteit, innovatie en partnerschap behoren tot de kernwaarden van de onderneming.

Reden verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij de onderneming wenst te verkopen.

Geschikt voor
De onderneming is interessant voor zowel een regionale als een nationale koper maar ook voor een internationale koper die een positie in de Nederlandse markt wil verwerven of verstevigen.

Kerncijfers
Er is sprake van een onderneming met een uitstekend rendement. In 2017 lag het omzetniveau rond de € 2,5 miljoen met een EBITDA van circa € 500.000. De overnamekandidaat dient te beschikken over voldoende financiële middelen.

Transactievorm
De verkoper staat open voor zowel een aandelentransactie als een activatransactie. Dit ter bespreking en in onderling overleg

Omzet
€ 2,500,000
Winst
EBITDA € 500,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Midden Nederland
Sector
Automotive, transport & logistiek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#24061
Rechtsvorm
B.V.